La Scoala Gimnaziala "Mihai Eminescu", "Scoala altfel" cu remat Zalau

Cu două zile înaintea primului meci din finala campionatului Diviziei A1 la volei masculin, campioana Remat Zalău le-a făcut o vizită elevilor de la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Zalău, susţinând o partidă demonstrativă de volei, alături de câţiva elevi din cadrul şcolii. La eveniment a fost prezent şi primarul Radu Căpîlnaşiu, dar şi viceprimarul Daniela Coţa, prim-edilul ţinând un discurs de câteva minute, prin care a încercat să-i convingă pe elevi cât de important este sportul pentru tinerii de azi. “În cadrul săptămânii <Şcoala altfel>, în Şcoala Gimnazială <Mihai Eminescu> a avut loc şi un meci de volei între echipa şcolii şi echipa Remat Zalău. A fost o ocazie în care micii noştri voleibalişti au întâlnit performerii de la Remat Zalău, care sunt actualii campioni ai României şi cărora le urăm să rămână campioni şi la finalul acestui sezon, adică să aducă al treilea titlu în Zalău. Evenimentul a avut loc la iniţiativa doamnei viceprimar Daniela Coţa, care, la începutul anului şcolar, în momentul în care încercam să găsim activităţi atractive, ne-a sugerat să-i invităm la şcoala noatră pe campionii de la Remat. A fost o idee pe care cadrele didactice şi părinţii, dar şi elevii au întâmpinat-o cu plăcere”, ne-a declarat directorul şcolii, Mariana Meleg.
Evenimentul s-a încheiat cu o tombolă, în urma căreia, elevii câştigători au primit tricouri cu pozele jucătorilor şi cu autografele acestora.
Programul “Şcoala altfel” se desfăşoară în toate unităţile de învăţământ din ţară, în perioada 2 – 6 aprilie şi are ca scop implicarea elevilor şi a dascălilor, în activităţi nonformale, interesante, care să le valorizeze talentele, preocupările extra-şcolare şi competenţele în domenii cât mai diverse şi interesante.

Recomandari

Alte Articole