HC Dunarea Braila – HC Zalau, programat pentru 5 iunie Reviewed by CD on . Tot mai multe date au fost anuntate in ultima perioada pentru restanta care va stabili castigatoarea medaliilor de bronz, dintre HC Dunarea Braila si HC Zalau. Tot mai multe date au fost anuntate in ultima perioada pentru restanta care va stabili castigatoarea medaliilor de bronz, dintre HC Dunarea Braila si HC Zalau. Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»HC Dunarea Braila – HC Zalau, programat pentru 5 iunie

HC Dunarea Braila – HC Zalau, programat pentru 5 iunie

HC Dunarea Braila – HC Zalau, programat pentru 5 iunie

Tot mai multe date au fost anuntate in ultima perioada pentru restanta care va stabili castigatoarea medaliilor de bronz, dintre HC Dunarea Braila si HC Zalau. Lucrurile s-au clarificat insa ieri dimineata, cand Federatia Romana de Handbal a stabilit ca data de disputare a meciului sa fie 5 iunie, ambele cluburi fiind anuntate in jurul dupa-amiezii de data programarii jocului. La scurt timp a fost stabilita si ora de disputare, 17, meciul fiind transmis in direct pe DigiSport.

Partida din cadrul ultimei etape, dintre Braila si Zalau, a fost amanata, in prima faza, la cererea clubului zalauan, deoarece HC Zalau a evoluat in finala Cupei EHF, impotriva rusoaicelor de la Lada Togljatti. Programat pe data de 21 mai, meciul a fost amanat pentru a doua oara, ambele cluburi avand jucatoare la lotul national de senioare, care a evoluat saptamana trecuta la turneul preolimpic din Franta, ratand calificarea la Jocurile Olimpice.

In partida tur, HC Dunarea Braila a invins la un gol la Zalau, 24 – 25, dupa un meci in care arbitrajul a starnit multe controverse.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus