S-a întregit echipa managerială a ISU Sălaj

În urma promovării concursurilor organizate de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, echipa managerială a unității noastre este acum în formulă completă, astfel începând cu data de 1 iunie a.c., au fost numiți în funcția de prim adjunct al inspectorului șef, domnul locotenent colonel Opriș Florin, iar în funcția de adjunct, domnul locotenent colonel Pop Adrian-Vasile.

Domnul locotenent colonel Opriș Florin este absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, București-Facultatea de Pompieri, promoția 2012, s-a născut la data de 24.10.1988, în municipiul Zalău, este căsătorit și are trei copii. Cu o carieră militară de peste 10 ani în arma “Pompieri”, noul prim adjunct a ocupat anterior, din anul 2012, funcția de comandant al Detașamentului de Pompieri Zalău timp de 6 ani, iar din 2022 a fost împuternicit pe funcția de prim adjunct al inspectorului șef, participând de-a lungul timpului cu succes la numeroase misiuni în diferite situații de urgență atât în țară, cât și în străinătate.

Născut în anul 1983, domnul locotenent colonel Pop Adrian-Vasile este absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca-Facultatea de Inginerie Electrică, promoția 2006, este căsătorit şi are doi copii. Încadrat la I.S.U. Sălaj din anul 2007, o mare parte din activitate și-a desfășurat-o în cadrul Centrului Operațional Județean, remarcându-se prin îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.

Ambii ofițeri au o experiență bogată în domeniul lor de activitate, lucrând în diferite structuri ale unității, rezultatele acestora fiind apreciate de-a lungul anilor.

De acum, echipa managerială a I.S.U. Sălaj este completă, toți ofițerii fiind titulari pe funcții, după cum urmează:

– inspector șef – colonel Dobocan Vasile-Adrian;

– prim adjunct al inspectorului șef – locotenent colonel Opriș Florin;

– adjunct al inspectorului șef – locotenent colonel Pop Adrian-Vasile.

Recomandari

Alte Articole