Reținut de polițiștii din Șimleu Silvaniei, pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la furt calificat și furt calificat

La data de 4 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au identificat și cercetat un bărbat de 60 de ani, din orașul Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, bănuit de săvârșirea infracțiunilor furt calificat și tentativă la furt calificat.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 22 mai a.c., bărbatul de 60 de ani ar fi încercat să pătrundă într-un autoturism parcat pe o stradă din Șimleu Silvaniei, forțând portierele cu un obiect ascuțit-dur, în vederea sustragerii mai multor bunuri, fără însă a reuși să deschidă portierele, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.500 de lei, ca urmarea daunelor produse vehiculului.

De asemenea, la data de 31 mai a.c., profitând de faptul că portiera unui autoturism parcat era neasigurată, ar fi pătruns în autovehicul, din interiorul căruia ar fi sustras un cronometru digital, un fluier arbitru și o trusă cu unelte, cauzând un prejudiciu în valoare totală de aproximativ 200 de lei.

Astfel, în urma administrării probatoriului, față de bărbatul de 60 de ani a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Miercuri, 5 iunie a.c., acesta va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei continuă cercetările, sub suprevegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, pentru docmunetarea întregii activități infracționale a bărbatului în cauză.

Recomandari

Alte Articole