Condamnați la închisoare, depistați și încarcerați de polițiștii sălăjeni

Miercuri, 22 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Jibou au depistat și reținut un tânăr de 22 de ani, din localitatea Jibou, județul Sălaj, condamnat la închisoare.

Judecătoria Jibou a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate.

Tot miercuri, 22 mai a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Ileanda au identificat un bărbat de 30 de ani, din localitatea Poiana Blenchii, județul Sălaj, pe numele căruia Judecătoria Jibou a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Acesta a fost condamnat la 2 ani și 3 luni de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, urmând a fi transferați la penitenciar, în vederea executării pedepsei la care au fost condamnați.

Recomandari

Alte Articole