Pugilist de la SCM Zalău, vicecampion național la box

La prima participare într-o competiție de box, David Anton a reușit să obțină medalia de argint și titlul de vicecampion național la box, la categoria 81 de kg, seniori.
În perioada 5-10 decembrie 2022, la Târgu Jiu, a avut loc Campionatul Național de box. SCM Zalău a participat la această competiție cu un sportiv, David Anton, la seniori, categoria 81 de kg.
Chiar dacă sportivul pregătit de Virgil Meleg s-a aflat la prima competiție din carieră, a reușit să obțină medalia de argint, devenind vicecampion național. De remarcat este faptul că, în finală, David Anton a suferit o accidentare la nas în urma căreia medicul a oprit disputa.
”David Anton a pierdut finala în fața unui sportiv din Mioveni, în urma unei accidentări la nas, fiind oprit de către medic. Este un rezultat foarte bun acest titlu de vicecampion național. E în un rezultat imens pentru boxul zălăuan. David a dat dovadă că e un luptător cu inima mare, iar rezultatul obținut îl merită pe deplin”, a transmis Virgil Meleg, antrenorul secției de box de la SCM Zalău.

Recomandari

Alte Articole