HC Dunarea Braila – HC Zalau, programat pentru 5 iunie

Tot mai multe date au fost anuntate in ultima perioada pentru restanta care va stabili castigatoarea medaliilor de bronz, dintre HC Dunarea Braila si HC Zalau. Lucrurile s-au clarificat insa ieri dimineata, cand Federatia Romana de Handbal a stabilit ca data de disputare a meciului sa fie 5 iunie, ambele cluburi fiind anuntate in jurul dupa-amiezii de data programarii jocului. La scurt timp a fost stabilita si ora de disputare, 17, meciul fiind transmis in direct pe DigiSport.

Partida din cadrul ultimei etape, dintre Braila si Zalau, a fost amanata, in prima faza, la cererea clubului zalauan, deoarece HC Zalau a evoluat in finala Cupei EHF, impotriva rusoaicelor de la Lada Togljatti. Programat pe data de 21 mai, meciul a fost amanat pentru a doua oara, ambele cluburi avand jucatoare la lotul national de senioare, care a evoluat saptamana trecuta la turneul preolimpic din Franta, ratand calificarea la Jocurile Olimpice.

In partida tur, HC Dunarea Braila a invins la un gol la Zalau, 24 – 25, dupa un meci in care arbitrajul a starnit multe controverse.

Recomandari

Alte Articole