Cazul furtului şi incedierii autovehicului abandonat în Hereclean a fost elucidat Reviewed by CD on . Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat 2 tineri suspectaţi că au furat şi incendiat un autoturism, în noaptea de 29/30 iulie Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat 2 tineri suspectaţi că au furat şi incendiat un autoturism, în noaptea de 29/30 iulie Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cazul furtului şi incedierii autovehicului abandonat în Hereclean a fost elucidat

Cazul furtului şi incedierii autovehicului abandonat în Hereclean a fost elucidat

Cazul furtului şi incedierii autovehicului abandonat în Hereclean a fost elucidat

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat 2 tineri suspectaţi că au furat şi incendiat un autoturism, în noaptea de 29/30 iulie, în localitatea Hereclean.

Este vorba de doi minori de 15, respectiv 16 ani, din Derşida. După ce au furat autovehiculul din faţa casei unui localnic din Lompirt, au condus-o şi apoi au abanonat-o într-o parcare din localitatea Hereclean, unde i-au dat foc, pentru a-şi acoperi urmele. Autovehiculul a ars în întregime, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 5.000 lei.

Poliţiştii continuă cercetările, cei doi tineri urmând a fi traşi la răspundere penală pentru furt, distrugere prin incendiere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus