Reținut de polițiștii din Șimleu Silvaniei, după ce ar fi sustras un motocultor din grădina unei locuințe

La data de 4 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au fost sesizați prin plângere de către o femeie din Șimleu Silvaniei, cu privire la faptul că, în noaptea de 3 spre 4 aprilie a.c., o persoană necunoscută i-ar fi sustras din grădina locuinței un motocultor în valoare de 5.500 de lei.

În urma activităților investigativ-operative întreprinse, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 60 de ani, din localitatea Șimleu Silvaniei.

Bunul sustras a fost recuperat de polițiști și restituit proprietarei.

Astfel, în urma administrării probatoriului, față de bărbatul de 60 de ani polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Astăzi, 5 aprilie a.c., bărbatul va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului de 60 de ani.

Recomandari

Alte Articole