Coliziune frontală pe contrasens între localitățile Șimleu Silvaniei și Nușfalău

La data de 6 noiembrie a.c., la ora 17.53, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, între localitățile sălăjene Șimleu Silvaniei și Nușfalău a avut loc un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că, un tânăr de 25 de ani, din comuna sălăjeană Nușfalău, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Șimleu Silvaniei – Nușfalău, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, s-ar fi angajat în efectuarea unei manevre de depășire, fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune frontală cu un autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Sărmășag, județul Sălaj, care de deplasa regulamentar pe sensul opus de circulație.

În urma accidentului rutier, conducătorul celui de-al doilea autoturism și un tânăr de 22 de ani, pasager în același autoturism, au suferit leziuni ușoare.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în ambele cazuri.

Polițiștii din Șimleu Silvaniei continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Recomandari

Alte Articole