Centru de zi pentru seniori în municipiul Zalău, realizat cu fonduri europene

Primăria Municipiului Zalău, prin Direcția de Asistență Socială, face demersuri în vederea construirii unui Centru de zi pentru seniori în Municipiul Zalău, cu fonduri europene.
În vederea implementării acestui proiect, în cadrul ședinței extraordinare de astăzi, 22 noiembrie 2023, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind transmiterea în administrarea Direcției de Asistență Socială Zalău (DAS) a imobilului-teren de pe strada Valea Miții, nr. 4A. Acest imobil s-a aflat în proprietatea Municipiului Zalău, are o suprafață de 3.735 mp, iar pentru implementarea proiectului amintit și funcționarea respectivului obiectiv de inestiție este nevoie ca acesta să fie în administrarea, gestiunea și evidența DAS Zalău.
Administrația locală face demersuri pentru construirea acestui Centru cu sume atrase din fonduri europene, în cadrul apelului “Comunități de seniori” din Programul Incluziune și Demnitate Socială 2021-2027.
În această perioadă se pregătesc documentațiile, astfel încât, în momentul lansării apelului, acest proiect să fie depus pentru finanțare.

Recomandari

Alte Articole