Viorel Stanca ii declara razboi lui Lucian Bode

Viorel Stanca, liderul PRM Salaj, a afirmat ieri, in cadrul unei intalniri de presa, ca este responsabil cu redresarea activitatii partidului in colegiul Simleu Silvaniei. Motivul pentru care liderul peremist a ales acest colegiu este divulgat, acesta fiind legat, bineinteles, de faptul ca presedintele PDL Salaj, Lucian Bode, este ales deputat in colegiul amintit. “Am ales colegiul Simleu pentru ca acolo candideaza Lucian Bode. El este una dintre tintele mele. Bode nu merita sa mai fie ales deputat”, a afirmat Viorel Stanca. Acesta a adaugat ca, la alegerile parlamentare din 2012, nu va candida pentru functia de deputat al colegiului Simleu, ci, eventual, pentru cea de senator. “In acest sens, sunt intr-o intelegere cu Ioan Mocan, care va candida din partea USL Salaj la functia de deputat al colegiului Simleu”, a marturisit liderul PRM Salaj.

Contactat, Ioan Mocan spune ca, desi a renuntat la toate functiile politice detinute in PDL Salaj, nici nu se pune problema sa plece din acest partid, cu atat mai mult sa candideze din partea USL: “Nu am vorbit cu nimeni din conducerea USL Salaj. Eu sunt membru PDL si vreau sa raman in acest partid, chiar daca, prin absurd, cineva mi-ar cere sa plec. Sincer, nu stiu de ce Viorel Stanca face astfel de afirmatii. Probabil si-a facut propriile socoteli. Pana la urma, este treaba lui ce spune”, a subliniat Ioan Mocan.

Presedintele PDL Salaj, Lucian Bode, declara ca nu vrea sa faca niciun comentariu pe marginea unei strategii facute “pe genunchii peremistilor salajeni”. “Nu comentez strategia extremistilor salajeni, care a fost stabilita intr-o <> Conventie Judeteana a PRM Salaj, la care au participat nici mai mult, nici mai putin, de 12 delegati”, spune democrat-liberalul, facand aluzie la numarul de persoane participante la sedinta de dizolvare si, totodata, de infiintare a noului Birou Permanent al PRM Salaj, eveniment care a avut loc luni. Continuand sirul ironiilor la adresa lui Viorel Stanca, liderul PDL Salaj subliniaza ca a constatat, cu satisfactie, ca la nici doua saptamani de la preluarea fotoliului de lider al PRM Salaj, fostul sau coleg de partid a reusit deja sa stabileasca persoana care va candida din partea USL la alegerile din 2012, pe colegiul Simleu Silvaniei.

Recomandari

Alte Articole