Viorel Stanca ataca liderii PDL Salaj

Fostul presedinte al PDL Salaj, Viorel Stanca, face cunoscut, prin intermediul unui comunicat de presa, ca organizatia democrat-liberalilor salajeni este scapata de sub control, si asta ca urmare a “stilului” de conducere al actualului lider, Lucian Bode. “De o buna bucata de vreme, PDL Salaj este condus la modul discretionar si dictatorial de catre Lucian Bode, si inca vreo doi-trei ciudati… Partidul este scapat de sub control si, odata cu plecarea lui Gheorghe Stanciu si Ioan Mocan, forta organizatiei PDL Salaj s-a diminuat cu cel putin 50 la suta”, apreciaza Viorel Stanca. Acesta a adaugat ca Lucian Bode a facut dovada ca, deocamdata, nu este matur din punct de vedere politic, atata timp cat “vointa sa politica este influentata peste masura de persoane care nu au nimic cu PDL”.

“Destructurarea organizatiei PDL Salaj va continua in ritm alert daca nu se iau masuri radicale. Toate aceste lucruri sunt cunoscute la Bucuresti si cred ca vor fi luate masuri de la centru”, este de parere Viorel Stanca. Acesta prognozeaza ca, in cazul in care situatia actuala din PDL Salaj se mentine la fel de incordata, scorul electoral de la alegerile viitoare va oscila in jurul lui 10 la suta.

Intrebat daca intentioneaza sa revina in spatiul public, mai precis sa se intoarca in politica, Viorel Stanca declara: “Avand in vedere ce se intampla in prezent in tara noastra, cred ca patria are nevoie de serviciile mele. Luand in calcul experienta politica si de viata pe care o am, cred ca ne aflam in acest context care ma va determina sa ma intorc in politica. Unde, cand si cum, ramane de vazut”.

Reactia fostului lider al PDL Salaj vine pe fondul ultimelor evenimente care au avut loc in cadrul organizatiei: demisia lui Ioan Mocan din toate functiile politice detinute in partid, respectiv demiterea prim-vicepresedintelui Gheorghe Stanciu.

Recomandari

Alte Articole