Un minor din Chieșd a ajuns la spital, după ce s-a îmbătat și a intrat cu mopedul în pom Reviewed by CD on . Aseară, la ora 20.41, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Sărmăşag au fost sesizaţi despre faptul că, în localitatea Chieşd a avut loc un accident rutier, în c Aseară, la ora 20.41, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Sărmăşag au fost sesizaţi despre faptul că, în localitatea Chieşd a avut loc un accident rutier, în c Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Un minor din Chieșd a ajuns la spital, după ce s-a îmbătat și a intrat cu mopedul în pom

Un minor din Chieșd a ajuns la spital, după ce s-a îmbătat și a intrat cu mopedul în pom

Un minor din Chieșd a ajuns la spital, după ce s-a îmbătat și a intrat cu mopedul în pom

Aseară, la ora 20.41, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Sărmăşag au fost sesizaţi despre faptul că, în localitatea Chieşd a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un moped al cărui conducător a fost accidentat grav.  La faţa locului, poliţiştii l-au găsit căzut pe marginea drumului pe D. Paul, 17 ani, din localitate, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul nu are permis de conducere şi, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus un moped pe o stradă din Chieşd, iar la un moment dat a pierdut controlul vehiculului, s-a izbit frontal de un copac de pe marginea drumului public, fiind apoi proiectat în şanţul din partea dreaptă a drumului. Poliţiştii au constatat şi că mopedul i-a fost încredinţat tânărului, pentru conducere, de către C. Gabriel, 17 ani , din aceeaşi localitate. Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunii de încredinţare cu ştiinţă a unui moped, spre a fi condus pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere şi se află sub influenţa băuturilor alcoolice, iar tânărul accidentat pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus