UDMR, primul partid pe buletinele de vot

UDMR este, in Salaj, primul partid parlamentar ce va fi inscris pe buletinele de vot care urmeaza a fi tiparite in Salaj, pentru alegerile locale din iunie. Ordinea a fost stabilita conform tragerii la sorti efectuate joi, la Biroul Electoral Judetean (BEJ) Salaj.

Potrivit unei hotarari emise de BEJ Salaj, in prima etapa s-a tras la sorti numarul de ordine pe buletinul de vot pentru partidele politice parlamentare, aliante politice sau electorale care contin cel putin un partid politic parlamentar, rezultand urmatoarea ordine: UDMR, USL, PDL, PSD, UNPR, PC si PNL, dupa care urmeaza partidele neparlamentare in ordine, ACDR, PNTCD, PCM, PRM, PPDD, UPSC, PV, PFC, PPMT.

Astfel, primul inscris pe buletinul de vot pentru fotoliul de presedinte al CJ, va fi Tiberiu Csoka-UDMR, el va fi urmat de Tiberiu Marc-USL, Dinu Iancu Salajanu-PDL. Pe locurile urmatoare vor fi: candidatul UNPR-ului- Liviu Balint; Gheorghe Stanciu de la PNTCD, Papp Lajos de la PCM, Viorel Stanca de la PRM, Marius Sandru de la PP-DD, Ioan Duscas de la PFC, Sandor Joszef – PPMT.

Buletinul de vot cu candidatii in cursa pentru functia de primar al municipiului Zalau (potrivit tragerii la soti efectuate ieri de Biroul Electoral Local-pentru partidele neparlamentare) are urmatoarea structura: UDMR, USL, PDL, UNPR si PPMT, PRM, ACDR, PP-DD, PCM, Alianta ProEuropa, PV, PFC, PNTCD (la care se adauga, in cazul listelor pentru consilierii locali, doua pozitii pentru Gheorghe Sipos si Georgel Babiuc, candidati independenti).

Primul inscris pe buletinul de vot in cursa pentru functia de primar al municipiului va fi Lakatos Alexandru-UDMR, urmat de Radu Capilnasiu-USL, Ioan Abrudan-PDL, Ecaterina Handolescu de la UNPR. Din partea partidelor neparlamentare, buletinele de vot vor include, in ordine numele urmatorilor candidati: Tunyogy Timea-PPMT, Zamfir Branduse-PRM, Otto Haller-PP-DD, Fekete Carol-PCM, Szentkiraly Boda Laszlo-PV si Adrian Buda-PNTCD.

Recomandari

Alte Articole