Tânăr din Zalău cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului, fără permis și furt în scop de folosință

Joi, 6 iulie a.c., la ora 03.26, pe strada Cetății din municipiul Zalău, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău au depistat și oprit în trafic un tânăr de 19 ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiștii sălăjenii, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii sălăjeni îl bănuiesc pe acesta că ar fi sustras autoturismul respectiv de pe raza municipiului Zalău, acesta fiind lăsat neasigurat și cu cheia la îndemână.

Polițiștii din Zalău continuă cercetările în cauză, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Recomandari

Alte Articole