Tânăr din Șimleu Silvaniei reținut de polițiști

La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr bănuit de tâlhărie calificată.

În fapt, noaptea trecută, la ora 00:30, un echipaj de jandarmi a fost sesizat direct de către un tânăr, de 15 ani, din Zalău, cu privire la faptul că, în aceeași seară, 7 noiembrie, la ora 22:30, în timp ce se afla în apropierea unei stații de carburanți situată pe strada Simion Bărnuțiu, din Zalău, o persoană necunoscută de sex masculin, l-a deposedat prin violență de telefonul mobil.

În urma investigațiilor, în scurt timp, colegii noștri jandarmi au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba de un tânăr, de 18 ani, din Șimleu Silvaniei.

Telefonul mobil a fost recuperat și restituit persoanei prejudiciate.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, care în urma probatoriului administrat, în această dimineață, 8 noiembrie, au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sălaj, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat procurorului de caz, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Recomandari

Alte Articole