Sicriul cu internet şi bar de vânzare la Şimleu Silvaniei (VIDEO – Galerie FOTO) Reviewed by CD on . Sicriu cu bar, laptop conectat la internet şi tastatură ataşată de sicriu, sunt cele mai noi oferte funerare apărute şi în România. Pentru a conduce pe ultimul Sicriu cu bar, laptop conectat la internet şi tastatură ataşată de sicriu, sunt cele mai noi oferte funerare apărute şi în România. Pentru a conduce pe ultimul Rating:
Ești aici: Acasă » Economie»Sicriul cu internet şi bar de vânzare la Şimleu Silvaniei (VIDEO – Galerie FOTO)

Sicriul cu internet şi bar de vânzare la Şimleu Silvaniei (VIDEO – Galerie FOTO)

Sicriul cu internet şi bar de vânzare la Şimleu Silvaniei (VIDEO – Galerie FOTO)

Sicriu cu bar, laptop conectat la internet şi tastatură ataşată de sicriu, sunt cele mai noi oferte funerare apărute şi în România. Pentru a conduce pe ultimul drum persoanele dragi, tot mai mulţi români apelează la o limuzina mortuară, însoţită de personal în uniformă. În Şimleu Silvaniei, un patron de pompe funebre a ieşit pe piaţă cu mai multe astfel de oferte exclusiviste, şi spune că, pentru ultimul drum, oamenii nu se dau la o parte cu cheltuiela. Pentru înmormântare, majoritatea clienţilor preferă serviciile de lux, chiar dacă sunt mult mai scumpe, putând trece uşor de 2000 de euro.

Afacerile cele mai bune pe timp de criză par a fi cele funerare. Oamenii cheltuie din ce în ce mai mulţi bani pentru înmormântări. Ei spun că ultimul drum trebuie să  fie făcut aşa cum cere tradiţia creştinească, iar nicio cheltuială nu este prea mare. Deşi ofertele cele mai mici  pot coborâ pnă la 1000 de lei, cei care le solicită sunt tot mai puţini. Majoritatea aleg serviciile cele mai scumpe, în care doar sicriul trece uşor de 1500 lei. Pentru cei pretenţioşi există şi oferte personalizate, începând de la forma sicriului şi până la cea a monumentului funerar. Dacă un sicriu cu bar şi internet funcţional costă 8000 de euro, şi este destinat celor care le plăcea să stea la una mică sau pe conexiunile de net, nu au fost uitaţe nici alte categorii de muritori. Sicriele pentru fumători, sportivi, şoferi sau scafandri sunt la fel de atrăgătoare, ca şi cele pentru DJ-ei, care sunt prevăzute cu difuzoare de mare putere. Cel mai scump dintre toate, este sicriul din aur masiv, a cărui valoare ajunge la 1,5 milioane de euro.

Clip to Evernote

Comentarii (1)

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus