Seară de tango argentinian, la Zalău

Analia Selis, împreună cu Juliản Caeiro la pian și Nico Velảzquez la bandoneon vor susține spectacolul Seară de tango argentinian, luni, 8 mai, începând cu ora 19.00, în sala Transilvania.
Biletele se pot achiziționa de la sediul Casei Municipale de Cultură Zalău, după următorul program: de luni până joi, în intervalul orar 8.00-18.00, iar vineri, în intervalul orar 8.00-13.00. Prețul unui bilet este 45 de lei.
Spectacol organizat de Primăria Municipiului Zalău, prin Casa Municipală de Cultură.
***
ANALIA SELIS
S-a născut în Tucuman, Argentina, în anul 1977. În 1998 a obținut Diploma în Predarea Muzicii de la Universitatea de Muzică San Miguel de Tucuman, iar în 2002, Diploma de Interpretare Vocală de la Longy School of Music (Boston, SUA). Din anul 2003 locuiește în București.
În 2004, a câștigat locul III la Festivalul International ”Cerbul de aur”, unde a reprezentat Argentina. A debutat ca și cântăreață de tango în 2014, în turneul național „Vă place tango?”. Între 2015 și 2019 a lansat trei proiecte muzicale de succes: Symphonic tango, Symphonic tango „Milonga de mis amores” și proiectul ArgEnTango.
A colaborat cu toate orchestrele din România și cu orchestre de renume din Elveția, Cehia, Germania, Lituania și Argentina.
Recent, Comitetul Interministerial al Brandului Argentinian i-a acordat distincția de „Ambasador al Brandului Argentinian” ca rezultat al contribuției sale la construirea identității naționale argentiniene în străinătate prin talentul ei impresionant.

Recomandari

Alte Articole