Sava Negrean Brudașcu, invitată de onoare la "Serbările castrului roman" de la Buciumi (7-8 sptembrie) Reviewed by CD on . Primăria comunei Buciumi și Consiliul Local al comunei Buciumi în colaborare cu Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj organizează o serie de manifestări Primăria comunei Buciumi și Consiliul Local al comunei Buciumi în colaborare cu Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj organizează o serie de manifestări Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Sava Negrean Brudașcu, invitată de onoare la "Serbările castrului roman" de la Buciumi (7-8 sptembrie)

Sava Negrean Brudașcu, invitată de onoare la "Serbările castrului roman" de la Buciumi (7-8 sptembrie)

Sava Negrean Brudașcu, invitată de onoare la "Serbările castrului roman" de la Buciumi (7-8 sptembrie)

Primăria comunei Buciumi și Consiliul Local al comunei Buciumi în colaborare cu Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj organizează o serie de manifestări cultural-artistice, cu ocazia serbărilor Castrului Roman, ediția a XII-a, la Buciumi în 7 și 8 septembrie:

sâmbătă, 7 septembrie 2013:

ora 10, concurs de biciclete; ora 15, concurs desene pe asfalt;

duminică, 8 septembrie 2013:

ora 13, Te deum al preoților din comună; exercițiu de simulare al SUSU Buciumi; prezentarea noii echipe de fotbal a comunei Buciumi;

orele 14-21, program artistic organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj. Participă Ansamblul „Aușana” și Ansamblul folcloric „Meseșul” cu soliștii Ioan Dordoi, Felix Gălan, Marcel Avram și Aurel Șuteu. Și „Nănașii ” din Jibou. Invitată de onoare: Sava Negrean Brudașcu.

ora 21: foc de artificii, după care discotecă în aer liber

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus