Remat și Explorări încep sâmbătă, la Zalău, duelul pentru medalia de bronz

Sala sporturilor din Zalau va gazdui, sambata si duminica, primele doua partide din cadrul finalei mici a campionatului. Remat si Stiinta Explorari se dueleaza pentru medaliile de bronz, invingatoarea urmand sa fie stabilita dupa sistemul, cel mai bun din 5 meciuri. Partida a treia si a patra, daca va mai fi nevoie, sunt programate pe 14 si 15 aprilie in Baia Mare, iar un al cincelea meci, decisiv, ar urma sa se dispute la Zalau, in data de 20 aprilie.

Ambele formatii au fost invinse in semifinale cu scorul general de 3-0 de SCMU Craiova, respectiv Tomis Constanta.

Dupa trei sezoane consecutive, in care a fost campioana, Remat nu a mai prins in acest an finala, si vrea sa se aleaga macar cu medalia de bronz la terminarea acestui campionat.

Baimarenii si-au realizat deja obiectivul, dar sunt decisi sa lupte, pentru a termina campionatul pe podium.

In partidele disputate in sezonul regulat, cele doua echipe si-au fructificat avantajul propriu. Remat a castigat la Zalau cu 3-0, Stiinta Explorari impunandu-se acasa cu 3-1.

Marius Botea (antrenor princ. Stiinta Explorari): “Suntem constienti ca vom intalni o echipa buna, Remat fiind campioana in exercitiu. Credem insa ca putem obtine mai mult din meciurile cu zalauanii, decat am reusit sa o facem in partidele, din semifinala cu Tomis.”

Meciurile de sambata si duminica vor incepe la ora 18 si vor fi arbitrate de Alin Mateizer (Ploiesti) si Niculae Stan (Bucuresti).

Baimarenii vor pleca la Zalau sambata la pranz si se vor intoarce acasa duminca seara.

Recomandari

Alte Articole