Primarul din Creaca, "bombardat" de Lucian Bode

Presedintele PDL Salaj, Lucian Bode, a afirmat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca si-ar dori sa afle cu cine se vor “bate” democrat-liberalii salajeni la alegerile din 10 iunie. “In opinia mea, singurul adversar, declarat deja, este USL”, a spus Bode. Acesta a adaugat ca targetul pe care PDL Slaj si l-a propus la alegerile locale este neschimbat fata de cel din 2008, fiind vorba despre castigarea fotoliului de presedinte al Consiliului Judetean, fotoliul de primar al Zalaului, dar si a altor 20 de primarii salajene.

Lucian Bode a mai facut cunoscute cateva aspecte legate de “bucataria interna” a organizatiei, referindu-se la “tradarea” primarului comunei Creaca, Eugen Terec, care a decis de curand sa se lepede de hainele pedeliste pentru a le imbraca pe cele liberale. “In Salaj, am avut un singur primar dezertor, in timp ce s-au intors in PDL doi edili. Vreau sa va marturisesc ca primarului de la Creaca i s-a oferit tot sprijinul nostru, in acest mandat, cu exceptia finantarii unui singur proiect, situatie care ne-ar fi plasat inafara legii. Este vorba despre un proiect pe Ordonanta 7, care mai putea beneficia de finantare doar incalcandu-se legea. Cu toate acestea, primarul din Creaca a insistat, cu lacrimi de crocodil, sa-l sustinem intr-un proiect care ne-ar fi plasat inafara legii”, a explicat Lucian Bode, dezvaluind ca “lacrimile de crocodil” nu au impresionat pe nimeni, insa au dezvaluit un caracter ce trebuia sa plece din PDL. “Ii urez succes pe mai departe, insa atata timp cat voi fi presedintele acestei organizatii nu voi accepta astfel de ilegalitati”, a subliniat liderul PDL Salaj.

Lucian Bode a tinut sa sublinieze ca este mandru ca a facut parte din Guvernul Ungureanu si ca, nu peste mult timp, mai multi ministri din acest Cabinet vor ocupa pozitii importante intr-un viitor Executiv al Romaniei. “Consider acest mandat, pe care l-am avut la conducerea Ministerului Economiei, ca fiind unul de succes, castigator, din foarte multe puncte de vedere. Si, mai mult decat orice, am convingerea ca Mihai Razvan Ungureanu are potentialul de a coagula tot ce inseamna miscare de dreapta in Romania. Sunt norocos si mandru, totodata, sa am un astfel de prieten”.

Cat depre Guvernul Ponta, care urmeaza sa fie validat, Lucian Bode este de parere ca are in componenta o serie de ministri cu o probitate morala indoielnica, drept dovada fiind ultimele dezvaluiri cu privire la activitatea acestora. “Dupa cum ati putut observa, majoritatea ministrilor lui Ponta sunt cercetati de DNA, si asta spune aproape totul despre ei. Faptul ca foarte multe dintre obiectivele trecute in programul de guvernare al USL sunt, de fapt, copy-paste din programul Guvernului Ungureanu, arata potentialul si moralitatea Cabinetului Ponta. Totusi, pentru binele romanilor, as fi bucuros daca acest Executiv se va ridica macar la nivelul Guvernului Ungureanu”, a incheiat liderul PDL Salaj.

Prezent la conferinta de presa, Marcel Zaharia, secretarul general al PDL Salaj, a anuntat ca, pana in 1 mai, au fost depuse listele cu candidatii democrat-liberali la alegerile din 10 iunie. “Cred ca PDL are cei mai multi si, totodata, cei mai valorosi candidati, astfel ca la alegerile din 10 iunie vom obtine cel mai bun scor din istoria PDL Salaj”, a opinat Zaharia.

Recomandari

Alte Articole