Picturile copiilor de la Cercul de pictură Zalău Art, expuse la Palatul Parlamentului

La Cercul de pictură Zalău Art, din cadrul Casei Municipale de Cultură Zalău activează, în prezent, 85 de copii, coordonați de profesorul Dumitru Costălaș.
Pentru tinerii pictori, anul 2022 a fost unul plin de evenimente, iar pe lângă activitatea săptămânală de pregătire, copiii de la Cercul de pictură au avut parte de câteva expoziții.
În 23 noiembrie 2022, lucrări ale copiilor de la Cercul de pictură au fost expuse la Palatul Parlamentului, unde tinerii artisți Pușcaș Sofia, Baboș Felicia, Breje Ana, Moisi Raluca, Seling Pop Alexandru, Hossu Cristiana, Fazakas Lea, Lucaciu Denis, Lungu Dora și Banea Flavia au primit diplome din partea Președintelui Senatului Romăniei în semn de recunoștință pentru munca depusă și talentul lor.
Copiii de la Cercul de pictură au mai expus și în 7 martie 2022 o expoziție dedică Zilei Internaționale a Femeii și în 1 Iunie 2022, o expoziție dedicată Zilei Internaționale a Copilului.
Cercul de pictură Zalău Art, din cadrul Casei Municipale de Cultură Zalău funcționează din luna actombrie a anului 2015.

Recomandari

Alte Articole