O zi plină pentru pompierii sălăjeni

Marți, 14.06.2022, a fost o zi plină pentru pompierii sălăjeni care au fost solicitați să intervină la 18 intervenții într-o singură zi. Misiunile acestora au vizat cazuri medicale S.M.U.R.D., evenimente rutiere, incendii și alte tipuri de intervenții pentru protecția populației.

“După ce colegul nostru plt. adj. Noje Marius și-a adus aportul pentru salvarea unei vieți, la aceeași dată, un alt coleg a intervenit pentru a opri producerea unei tragedii care amenința distrugerea unei întregi gospodării. Astfel, în jurul prânzului, la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul, că pe un teren din localitatea Măeriște, a izbucnit un incendiu de vegetație uscată care punea în pericol o gospodărie.
Alertat de către un localnic, colegul nostru plt. maj. Harani Ionuț care se afla în timpul liber, s-a deplasat imediat la locul unde s-a produs incendiul, și cu mijloace de primă intervenție, a reușit să localizeze flăcările înainte ca acestea să se extindă la casa și anexa gospodăriei, după care a anunțat dispeceratul unității care trimisese forțe la locul solicitării”, informează reprezentanții ISU Sălaj.

Recomandari

Alte Articole