O nouă ediție a festivalului-concurs de interpretare a cântecului popular „Mândru cântec sălăjean”

Consiliul Județean Sălaj și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, cu sprijinul Clubului Rotary Zalău, organizează vineri, 4 noiembrie 2022 și duminică, 6 noiembrie 2022, în Sala „Porolissum” de la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, a 13-a ediție a Festivalului-concurs de interpretare a cântecului popular „Mândru cântec sălăjean”.
Vineri, 4 noiembrie 2022, de la ora 11, se vor desfășura secțiunile de concurs dedicate interpretării vocale și instrumentale pentru preșcolari și grupa pregătitoare, precum și pentru clasele I-IV.
Duminică, 6 noiembrie 2022, de la ora 14, tot în Sala „Porolissum” de la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, vor avea loc concursurile pentru soliști vocali și instrumentiști la clasele V-VIII și IX-XII. Acompaniază orchestra Ansamblului folcloric „Meseșul” al CCAJS.
Juriul, format din prof. Ioan Chezan (președinte), prof. Dorel Ciobanu (membru) și Pavel Păușan (membru), va decide acordarea de premii și mențiuni la toate secțiunile menționate. Juriul va decide și asupra celui mai bun concurent al festivalului, pentru clasele V – XII, concurent care va primi Premiul Clubului Rotary Zalău. La festivalul-concurs s-au înscris peste 60 de concurenți, la toate secțiunile.
Intrarea liberă.

Recomandari

Alte Articole