Ministrul Lucian Bode, cu gandul la Consiliul Judeţean Sălaj

Lucian Bode, actualul ministru al Economiei, preşedintele PDL Sălaj, este unul dintre numele vehiculate in cercurile democrat-liberalilor in perspectiva unei candidaturi la şefia Consiliului Judeţean Sălaj. Potrivit secretarului general al PDL Sălaj, Marcel Zaharia, in majoritatea organizaţiilor din judeţ au fost stabilite deja listele cu candidaţii la primării şi consilii locale. Fac excepţie cateva localităţi unde există mai mulţi candidaţi pentru un post. Este cazul Zalăului şi Jiboului, unde PDL nu s-a decis deocamdată pe cine va arunca in lupta pentru locale. “Acolo unde avem mai mulţi candidaţi pentru un post, vom face sondaje de opinie”, a arătat Marcel Zaharia, vineri, in cadrul unei conferinţe de presă. Dacă pentru Primăria Zalău, PDL are de ales intre Claudiu Barsan, Adrian Margin sau Ioan Abrudan, la Jibou va candida pentru fotoliul de primar Ştefan Cotuţ sau Sorin Fărcaş. In ceea ce priveşte lista cu posibilii candidaţi pentru funcţia de preşedinte de Consiliu Judeţean, Marcel Zaharia face cunoscută o serie de nume, cele mai importante dintre ele fiind Lucian Bode, Andrei Todea sau Ioan Abrudan.

“Intreaga activitate de precampanie şi campanie electorală va fi coordonată, in Sălaj, de către vicepreşedintele PDL, Septimiu Ţurcaş, primarul oraşului Şimleu Silvaniei, localitate unde nu se mai pune problema persoanei care va candida pentru funcţia de primar…”, a ţinut să precizeze Marcel Zaharia, care a adăugat că primarii aflaţi in funcţie in comunele şi oraşele sălăjene vor candida, şi la alegerile din acest an, pe listele PDL.

Preşedintele PDL Zalău, Claudiu Barsan, a declarat, in cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, că greva parlamentarilor USL implică o serie de costuri foarte mari. “Parlamentarii <> sunt singurii angajaţi din această ţară care, deşi au renunţat să mai vină la muncă, işi primesc salariile in continuare. Deputaţii şi senatorii USL se pricep atat de bine să se sustragă de la indatorirea faţă de cetăţenii care i-au ales, incat au găsit şi varianta pentru a fi plătiţi pentru asta”, a declarat Claudiu Barsan. Acesta a adăugat că, in timp ce niciun roman nu işi permite luxul de a lipsi de la serviciu, parlamentarii USL se bucură de toate privilegiile funcţiilor lor fără să muncească, “ceea ce reprezintă o sfidare la adresa tuturor celor care muncesc zi de zi, inclusiv pentru a asigura veniturile parlamentarilor grevişti”.

Recomandari

Alte Articole