Lucian Baican, noul subprefect al Salajului a depus juramantul in functie

Noul subprefect al judetului Salaj, Lucian Baican (propus de PNL Salaj, n.r.), a depus, ieri, juramantul in functie, el luand locul Onoricai Abrudanu, eliberata din functia de subprefect conform unei Hotarari de Guvern publicate in 18 mai anul curent in Monitorul Oficial. „Din aceasta functie, voi veghea la transpunerea in practica a programului de guvernare. Salajul are nevoie de o echipa puternica pentru a depasi problemele actuale, iar prioritatea numarul unu in acest moment este buna organizare a alegerilor locale din 10 iunie”, a declarat noul subprefect al Salajului, Lucian Baican.

Lucian Baican a fost propus ca subprefect de PNL Salaj, dupa ce fostul subprefect Onorica Abrudanu a fost eliberata din functie conform unei Hotarari de Guvern publicate in 18 mai in Monitorul Oficial. Noul subprefect are 35 de ani si in ultimii 3 ani a fost jurist in cadrul Primariei Zalau. Initial, Baican a fost propunerea PNL Salaj pentru functia de prefect, dar pana la urma, ca prefect a fost numit in 15 martie anul curent Filonas Chis (PSD), fostul director al Casei Judetene de Pensii.

Fostul subprefect, Onorica Abrudanu, a fost viceprimar al Zalaului, in mandatul 2004 – 2008, din partea PDL Salaj, iar in perioada 2008 – 2009 a fost presedintele Organizatiei de Femei a PD Salaj si secretar regional pe Regiunea de Dezvoltare Nord Vest a PD. In 2009, Onorica Abrudanu a fost angajat al Primariei Simleu Silvaniei timp de cateva luni, dupa care si-a dat demisia din aceasta functie si din PD, fiind numita subprefect al Salajului.

Recomandari

Alte Articole