IPJ Sălaj luptă, alături de primăriile din Hereclean și Bocșa, împotriva furturilor din locuințe Reviewed by CD on . "Paza bună trece primejdia rea!" Aşa este denumit proiectul punctual de prevenire a furturilor din locuinţe şi anexe gospodăreşti lansat în 29 august de către I "Paza bună trece primejdia rea!" Aşa este denumit proiectul punctual de prevenire a furturilor din locuinţe şi anexe gospodăreşti lansat în 29 august de către I Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»IPJ Sălaj luptă, alături de primăriile din Hereclean și Bocșa, împotriva furturilor din locuințe

IPJ Sălaj luptă, alături de primăriile din Hereclean și Bocșa, împotriva furturilor din locuințe

IPJ Sălaj luptă, alături de primăriile din Hereclean și Bocșa, împotriva furturilor din locuințe

“Paza bună trece primejdia rea!” Aşa este denumit proiectul punctual de prevenire a furturilor din locuinţe şi anexe gospodăreşti lansat în 29 august de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj în colaborare cu Primăriile comunelor Hereclean şi Bocşa. La întâlnirea ce a avut loc au fost prezenţi: şeful Secţiei 1 Poliţie Rurală Zalău, reprezentanţi ai Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, lucrători din cadrul Postului de Poliţie Hereclean, primarul, consilierii comunei Hereclean şi paznicii comunali.

Proiectul se va derula pe o perioadă de 3 luni şi vizează informarea populaţiei din comunele Hereclean şi Bocşa cu privire la măsurile de autoprotecţie care trebuie adoptate pentru prevenirea furturilor din locuinţe şi anexe gospodăreşti, precum şi a cauzelor şi condiţiilor  care au favorizat producerea acestora. De altfel recomandarea ”Viata la ţară nu vă fereşte de hoţi, protejaţi-vă casa!” o adresăm tuturor sălăjenilor din mediul rural! Pentru siguranţa dumneavoastră şi a bunurilor pe care le deţineţi, Poliţia vă recomandă vigilenţă maximă!

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus