Ioan Abrudan, candidatul PDL la fotoliul de primar al Zalaului

Prim-vicepresedintele PDL Salaj, Ioan Abrudan, este considerat de colegii sai ca fiind “solutia castigatoare” pentru obtinerea fotoliului de primar al Zalaului.

Dupa indelungi momente de “suspans”, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele PDL Zalau, Claudiu Barsan, a anuntat candidatul democrat-liberalilor la Primaria Zalau. Asa cum era de asteptat, obtiunea democrat-liberalilor pentru cel mai ravnit fotoliu din municipiu este prim-vicepresedintele PDL Salaj, Ioan Abrudan, inspectorul sef al Inspectoratului Scolar Judetean Salaj. “Am luat aceasta decizie in urma unor cercetari indelungi si, totodata, pertinente. Am constatat ca Ioan Abrudan se bucura de cea mai mare notorietate in randul electoratului, fapt care ii va aduce si cele mai multe voturi”, este de parere Claudiu Barsan.

Ioan Abrudan marturiseste ca nu i-a fost deloc simplu sa ia decizia de a candida, insa, pana la urma, a ajuns la concluzia ca este cea mai buna solutie, atat pentru el, cat si pentru zalauani. “A fost o decizie luata greu, avand in vedere ca este un act de maxima responsabilitate”, a spus Ioan Abrudan. Acesta a adaugat ca, avand in vedere greutatea deciziei, a fost nevoit, mai intai, sa isi clarifice unele probleme de ordin personal. “Cea mai importanta clarificare a fost legata de propria-mi persoana, si anume daca pot sa ma angajez cu toata fiinta mea in aceasta competitie. Faptul ca ma aflu astazi, aici, este dovada elocventa ca mi-am raspuns la intrebare. Am convingerea ca echipa care imi va sta alaturi, formata din oameni responsabili, profesionisti, va aduce o contributie importanta la schimbarea Zalaului”, a punctat Ioan Abrudan.

Prezent si el la conferinta de presa, vicepresedintele PDL Salaj, Liviu Ciupe, a tinut sa arate ca Ioan Abrudan – ca urmare a rezultatelor obtinute la conducerea Inspectoratului Scolar – este cel mai potrivit candidat la functia de primar al Zalaului.

Si coordonatorul campaniei electorale a PDL Salaj la alegerile locale, Septimiu Turcas, a subliniat ca rezultatele obtinute de Ioan Abrudan la carma Inspectoratului Scolar Judetean il recomanda pentru functia de primar. “In fata dumneavoastra nu se afla doar un candidat, ci viitorul primar al Zalaului. Desi nu a avut tot timpul de partea sa factorul politic, Ioan Abrudan a stiut sa atraga fonduri la Inspectoratul Scolar. Este o dovada clara a faptului ca este un om de actiune. Stim ca nu este o lupta usoara, insa este o lupta pe care o putem castiga”, a mai spus in final Septimiu Turcas.

Recomandari

Alte Articole