Inspectoratului de Jandarmi Sălaj a câștigat campionatul de volei al MAI

Echipa Inspectoratului de Jandarmi Sălaj a ocupat primul loc la Campionatul de volei al Ministerului Afacerilor Interne, competiție desfășurată în perioada 17 – 21 iunie a.c., în municipiul Cluj-Napoca. Pe următoarele locuri ale podiumului s-au clasat echipele Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamț, respectiv cea a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

La concurs au asistat sportivi români care şi-au înscris în palmares reuşite în acest domeniu, printre care Dan Gârleanu, Constantin Sterea, Nicolae Pop, Cornel Chifu și Marius Căta-Chițiga, componenți ai echipei naționale de volei a României care a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Moscova (1980).

Competiţia reprezintă o bază de selecţie pentru echipa reprezentativă a ministerului, în vederea participării la campionatele europene şi balcanice ale poliţiştilor.

Reamintim faptul că, în anul 2009, echipa de volei a Ministerului Afacerilor Interne a câştigat Campionatul European de Volei al Poliţiştilor care s-a desfăşurat la Varna, Bulgaria.

Recomandari

Alte Articole