Încep lucrările de extindere a Ambulatoriului în Cehu Silvaniei

În această săptămână, a fost semnat contractul pentru reamenajarea și reabilitarea Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Județean de Urgență Zalău în orașul Cehu Silvaniei. Instituția medico-sanitară va funcționa la parterul fostului Spital de Boli Cronice din Cehu Silvaniei, spațiul urmând să intre în șantier în cursul lunii septembrie.
“Așa cum am promis, readucem în circuitul medical unitatea din Cehu Silvaniei, pentru a putea oferi comunității din zonă acces la servicii medicale cât mai aproape de casă. În paralel, derulăm un contract de servicii privind eficientizarea energetică a întregii clădiri, această investiție urmând să diminueze consumul energetic și, implicit, costurile de întreținere pentru încălzire. De asemenea, va spori gradul de confort atât pentru personalul care deservește Ambulatoriul, cât și pentru pacienți”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.
Proiectul privind reamenajarea și reabilitarea Ambulatoriului în Cehu Silvaniei este implementat de către Spitalul Județean de Urgență Zalău, finanțarea în valoare de aproape 800.000 de lei (TVA inclus) fiind asigurată din bugetul Consiliului Județean Sălaj.
Principalele intervenții vizează amenajarea cabinetelor medicale, a spațiilor pentru depozitarea materialelor sanitare și a vestiarelor, refacerea instalațiilor termice, electrice și sanitare, realizarea de finisaje interioare, refacerea trotuarelor și a sistemelor de colectare și evacuare a apei pluviale.
⏳ Termenul de execuție este de trei luni de la data ordinului de începere a lucrărilor.

Recomandari

Alte Articole