Hoţ de motorină, arestat pentru 29 de zile la Pericei Reviewed by CD on . În noaptea de 12/13 septembrie 2013, în jurul orei 00.23, poliţiştii de la Postul de Poliţie Pericei au fost sesizati de către dispeceratul unei firme specializ În noaptea de 12/13 septembrie 2013, în jurul orei 00.23, poliţiştii de la Postul de Poliţie Pericei au fost sesizati de către dispeceratul unei firme specializ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Hoţ de motorină, arestat pentru 29 de zile la Pericei

Hoţ de motorină, arestat pentru 29 de zile la Pericei

Hoţ de motorină, arestat pentru 29 de zile la Pericei

În noaptea de 12/13 septembrie 2013, în jurul orei 00.23, poliţiştii de la Postul de Poliţie Pericei au fost sesizati de către dispeceratul unei firme specializate de pază din Zalău că dispozitivul de alarmare contra efracţiei, montat pe gardul imprejmuitor al unei firme din Pericei, a fost activat, fiind posibilă săvârşirea unei infracţiuni de furt.

La faţa locului, poliţiştii l-au prins pe M. Tiberiu, 36 ani, din Zalău. Acesta avea în autoturismul proprietate personală nouă bidoane din plastic de 60 l, respectiv 30 l, un cleşte tip gură de lup, un levier, un furtun şi două pâlnii din metal. Bărbatul a declarat că intenţiona să sustragă motorină din utilajele parcate în incinta societăţii comerciale.

În urma cercetărilor efectuate, poliţişţii au stabilit că M. Tiberiu mai furase 820 litri motorină, în noaptea de 28/29 august 2013, respectiv 3/4 septembrie 2013, din utilajele aparţinând aceleiaşi firme.

Poliţiştii au extins investigaţiile şi au reuşit să probeze faptul că, în perioada martie – septembrie 2013,  M. Tiberiu a mai furat 1280 l motorină, pe timp de noapte, din incinta mai multor societăţi comerciale de pe raza oraşului Şimleu Silvaniei şi Pericei, precum şi alţi 80 de litri dintr-un camion al unei persoane fizice.

Bărbatul a fost reţinut pe o durată de 24 ore, apoi prezentat Judecătoriei Şimleu Silvaniei cu propunere de arestare preventivă, instanţa emiţând pe numele acestuia un  mandat de arestare preventivă pe o durată de 29 zile, pentru furt calificat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus