Femeie reținută de polițiștii sălăjeni după ce și-a înjunghiat fiul

Joi, 16 februarie a.c., la ora 21.55, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj a fost sesizat în urma unui apel primit prin S.N.U.A.U. 112 că, într-o locuinţă din municipiul Zalău, o persoană a fost înjunghiată.

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică Urban din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constatat că, pe fondul unui conflict spontan şi a unei stări conflictuale mai vechi, un tânăr de 18 ani, ar fi fost înjunghiat în omoplatul drept, cu un obiect tăietor înţepător, de mama sa, o femeie de 41 de ani, din localitatea Horoatul Crasnei, județul Sălaj.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate şi a administrării probatoriului în cauză, polițiștii de proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică Urban au reținut-o, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj pe femeia de 41 de ani, bănuită de comiterea infracțiunii de violenţă în familie.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică Urban continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză.

Recomandari

Alte Articole