Elena Udrea, la Băile Boghiș Reviewed by CD on . PDL-ista Elena Udrea s-a aflat ieri la Băile Boghiș, prilej cu care a vizitat stațiunea și s-a fotografiat cu câțiva dintre turiști. Deputata a promis că va fac PDL-ista Elena Udrea s-a aflat ieri la Băile Boghiș, prilej cu care a vizitat stațiunea și s-a fotografiat cu câțiva dintre turiști. Deputata a promis că va fac Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Elena Udrea, la Băile Boghiș

Elena Udrea, la Băile Boghiș

Elena Udrea, la Băile Boghiș

PDL-ista Elena Udrea s-a aflat ieri la Băile Boghiș, prilej cu care a vizitat stațiunea și s-a fotografiat cu câțiva dintre turiști. Deputata a promis că va face demersuri ca stațiunea să fie modernizată și să aibă parte de o promovare mult mai bună. Iată ce a scris Elena Udrea pe contul ei de facebook, după cele câteva ore petrecute la Băile Boghiș:

“Vizitez din nou Băile Boghis, Sălaj, locul unde oamenii vin să se vindece de afecțiuni diverse, făcând balneație în apă termală sau bând apă carbogazoasă sulfuroasă. An de an, oameni din toată țara își petrec concediile aici pentru a se trata de reumatism, afecțiuni dermatologice, postraumatice, ale aparatului genital, ale sistemului nervos periferic, boli de stomac, de ficat, gută.
Unii vin în cărucioare și pleacă pe picioare! Deși este frig și plouă, cele 110 locuri de cazare sunt toate ocupate și oamenii își fac mai departe tratamentele.
Chiar dacă sunt puțin cunoscute publicului, Băile Boghis sunt renumite în lumea medicală datorită rezultatelor spectaculoase ale curelor cu apă de aici, ale cărei proprietați nu au fost înca pe deplin stabilite, cei care au folosit-o susținând că și-au rezolvat multe alte probleme de sănătate. Din păcate tratamentele balneare nu mai sunt folosite astăzi la potențialul pe care îl are România și nici pe măsura efectelor pe care le generează asupra vindecării diferitelor boli.
Am intrat cu picioarele în bazinul cu apă fierbinte, am baut apă sulfuroasă, dar din păcate vizita mea va dura doar câteva ore. Oamenii pe care i-am întalnit s-au bucurat să stăm de vorbă și m-au rugat să fac ceva să ajut Băile Boghis să se modernizeze și să fie promovate. Le-am promis că voi găsi o soluție pentru aceasta!”

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus