Doi accidente produse într-o singură zi, pe străzile din Șimleu Silvaniei Reviewed by CD on . Ieri, în jurul orei 15.17, R. Iosif, 80 ani, din Şimleu Silvaniei, se deplasa cu bicicleta pe o stradă din oraş, dar la efectuarea unui viraj spre stânga nu s-a Ieri, în jurul orei 15.17, R. Iosif, 80 ani, din Şimleu Silvaniei, se deplasa cu bicicleta pe o stradă din oraş, dar la efectuarea unui viraj spre stânga nu s-a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Doi accidente produse într-o singură zi, pe străzile din Șimleu Silvaniei

Doi accidente produse într-o singură zi, pe străzile din Șimleu Silvaniei

Doi accidente produse într-o singură zi, pe străzile din Șimleu Silvaniei

Ieri, în jurul orei 15.17, R. Iosif, 80 ani, din Şimleu Silvaniei, se deplasa cu bicicleta pe o stradă din oraş, dar la efectuarea unui viraj spre stânga nu s-a asigurat corespunzător, moment în care a fost acroşat de un autoturismul condus regulamentar de S. Ovidiu, 18 ani, care circula din sens opus pe drumul prioritar. În urma accidentului, bărbatul de pe bicicletă a fost rănit grav. Cei doi bărbaţi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Tot ieri, la ora 16.37, P. Romeo, 40 ani, din Şimleu Silvaniei, conducea autoturismul proprietate personală pe o stradă din oraş, însă nu a acordat prioritate de trecere pietonului P. Antoniu, 29 ani, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, rănindu-l uşor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul arătând că acesta nu a consumat băuturi alcoolice.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus