Delicte silvice constatate de polițiștii din Crasna

La data de 26 septembrie a.c., la ora 10.25, pe drumul județean 108 G, în localitatea Cizer, județul Sălaj, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Crasna au depistat în trafic o femeie de 32 de ani, din Cizer, în timp ce transporta, cu o autoutilitară, 1,2 metri cubi de material lemnos, din specia arin, fără a deține aviz de însoțire sau documente de proveniență.

Femeia a fost sancționată contravențional conform prevederilor Legii nr. 171/2010, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos fără documente legale, în valoare de 236 de lei a fost confiscat și predat Ocolului Sivic Măgura Șimleu Silvaniei.

Tot marți, 26 septembrie a.c., la ora  19.00, în localitatea sălăjeană Cizer, polițiștii din Crasna au prins în flagrant delict un bărbat de 36 de ani, respectiv un tânăr de 15 ani, ambii din comuna Cizer, în timp ce tăiau material lemnos din afara fondului forestier.

În cauză, polițiștii din Crasna au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt de arbori, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Sivic.

Recomandari

Alte Articole