Debransari "pe capete" in Zalau

La Zalau continua debransarea scarilor de bloc pentru care nu s-a semnat noul contract de furnizarea apei. Din cele aflate de la directorul Companiei de Apa Somes Cluj, Sucursala Salaj, Marcel Zaharia, la aceasta data, in total, 25 de scari de bloc, din cartierele Stadion, Bradet si de pe strada Corneliu Coposu, sunt fara apa.

 

Mai precis, 5 scari de bloc au ramas fara apa dupa avertizarile si sistarea furnizarii apei de saptamana trecuta, cand au fost debransate 31 de scari de bloc. Din acestea, pentru 26 de scari de bloc s-au semnat noile contracte pentru apa si canal in cursul zilei de vineri si ieri, ramanand doar 5 fara contract.

 

Ieri, au mai fost debransate inca 10 scari de bloc, din aceleasi cartiere, iar astazi, asa cum a anuntat Marcel Zaharia, alte zece scari de bloc, din acelasi areal, raman fara apa potabila. La ora actuala, sunt in legalitate 862 de scari de bloc, pentru care reprezentantii asociatiilor de locatari au semnat cu conducerea Companiei de Apa noul contract pentru serviciile de apa si canalizare.

Recomandari

Alte Articole