Săteni cinstiţi de noul primar cu mii de sarmale şi un taur la tavă în Zalha (VIDEO) Reviewed by CD on . Veselie mare duminică, în comuna ZALHA din Sălaj. Bucuros de câştigarea alegerilor, primarul ales din partea USL Simion ROGOZ s-a ţinut de promisiunea făcută în Veselie mare duminică, în comuna ZALHA din Sălaj. Bucuros de câştigarea alegerilor, primarul ales din partea USL Simion ROGOZ s-a ţinut de promisiunea făcută în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Săteni cinstiţi de noul primar cu mii de sarmale şi un taur la tavă în Zalha (VIDEO)

Săteni cinstiţi de noul primar cu mii de sarmale şi un taur la tavă în Zalha (VIDEO)

Săteni cinstiţi de noul primar cu mii de sarmale şi un taur la tavă în Zalha (VIDEO)

Veselie mare duminică, în comuna ZALHA din Sălaj. Bucuros de câştigarea alegerilor, primarul ales din partea USL Simion ROGOZ s-a ţinut de promisiunea făcută în campania electorală, aceea de a face cinste la tot satul după câştigarea scrutinului.

Un viţel de bivol din ferma proprie a fost pus la tavă de noul ales în primărie, în prima duminică după alegerile locale. Pe lângă ceteraşi plătiţi special, noul şef al comunei a mai pregătit 6000 de sarmale, iar pentru ca toată suflarea să fie mulţumită, a pus la bătaie şi un taur de bivol, ce a sfârşit în peste 400 de porţii de friptură la tavă. Efortul a meritat spun atât oamenii cât şi primarul, deoarece este pentru prima dată în ultimii 12 ani când vechiul primar PDL a putut fi dat jos din scaun prin votul cetăţenilor. Oamenii nu au lăsat timpul să treacă şi s-au apucat de chef, cu mâncare şi băutură la discreţie. Cei mai spirituali, s-au întors înspre edil în semn de recunoştinţă cu versuri tradiţionale special compuse pentru preferatul în alegeri.

 

Mircea Mureşan

Clip to Evernote

Comentarii (4)

 • sanda

  super tare! :)))) votati-ma primar, daca castig va dau un vitel!!!!!! am castigat, am dat vitelul si cu asta basta :)))) ce mai conteaza drumurile, apa potabila, canalizarea, care lipsesc cu desavarsire in mediul rural…vai de noi!

  Răspunde
  • nu conteaza

   catre SANDA,
   bine ca nu ai zis cand a fost timp de 12 ani primar soferul din ceaca care nu a facut absolut nimic pentru comuna zalha, nici macar un proiect prin care sa atragem bani de investiti pentru DRUMURI, ADUCTIUNE DE APA SI CANALIZARE daca era asa destept MICLE eram departe . Si nu mai face ironii la adresa primarului nou ales.

   Răspunde
 • selisteaan

  eu am fost acolo si o fost super tare 🙂

  Răspunde

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus