Cadavru cu identitate necunoscută, găsit în apele Someşului, în apropiere de Rona Reviewed by CD on . Ieri, la ora 20.09, poliţiştii din Jibou au fost sesizaţi despre faptul că în amonte de podul ce trece peste râul Someş spre localitatea Rona a fost găsit un ca Ieri, la ora 20.09, poliţiştii din Jibou au fost sesizaţi despre faptul că în amonte de podul ce trece peste râul Someş spre localitatea Rona a fost găsit un ca Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Cadavru cu identitate necunoscută, găsit în apele Someşului, în apropiere de Rona

Cadavru cu identitate necunoscută, găsit în apele Someşului, în apropiere de Rona

Cadavru cu identitate necunoscută, găsit în apele Someşului, în apropiere de Rona

Ieri, la ora 20.09, poliţiştii din Jibou au fost sesizaţi despre faptul că în amonte de podul ce trece peste râul Someş spre localitatea Rona a fost găsit un cadavru cu identitate necunoscută de sex masculin, adus de apa râului. Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului, însă nu s-a putut stabilii identitatea acestuia.

Cadavrul nu prezenta urme de violenţă, era îmbrăcat cu tricou de culoare maro cu guler, haină tip salopetă de lucru, culoare bleumarin, pantaloni de stofă de culoare neagră, curea neagră, pantofi de culoare neagră cu şiret.

Cadavrul are apoximativ 1,65 m înălţime, vârstă aproximativ 65-70 ani, ten deschis, faţă ovală, ochi verzi, păr şaten cu  început de calviţie, nas rectilin, nebărbierit, constituţie astenică.

Persoanele care pot oferi informaţii despre vreo persoană dispărută din zonă sau recunosc, după descriere, cadavrul bărbatului găsit în Someş, sunt rugate să apeleze numărul unic 112.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus