Bilanțul ultimelor 72 de ore ale pompierilor sălăjeni – 33 de misiuni

În acest sfârșit de săptămână, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Porolissum” a acționat la 33 de intervenții la nivelul județului Sălaj, printre care pentru stingerea unor incendii, acordarea asistenței medicale și alte tipuri de misiuni pentru protecția populației.

Pompierii sălăjeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a două incendii – unul la un autoturism în localitatea Măeriște și un altul la coșul de fum al unei locuințe în localitatea Motiș, ambele fără victime, cu pagube materiale minore.

Totodată, în acest sfârșit de săptămână, pompierii sălăjeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui număr de două incendii, după cum urmează:

  • Vineri seara,  pompierii  din cadrul Punctului de Lucru Sărmășag au intervenit  în localitatea Măeriște pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Pompierii ajunși la fața locului au observat că incendiul se manifesta la partea frontală fiind afectat compartimentul motor și bordul mașinii. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică  (scurtcircuit).
  • Sâmbătă după masă, pompierii  din cadrul  Gărzii Cehu Silvaniei au fost solicitați sa intervină la un incendiu izbucnit la  coșul de fum al unei locuințe din localitatea Motiș. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică ( necurățarea coșului de fum de funingine). A ars doar funinginea depusă, iar incendiul nu s-a extins pagubele fiind minore.

Recomandari

Alte Articole