Andreea Paul Vass se gandeste la Consiliul Judetean Salaj?

Andreea Paul Vass, prim-vicepresedintele Organizatiei de Femei a PDL, a declarat, sambata, ca pregateste “o surpriza”, referindu-se la posibilitatea de a candida la presedintia unui consiliu judetean, anuntand totodata ca noul sau nume este Andreea Maria Paul. “Ma asteptam la aceasta intrebare foarte buna. Nu m-ati crezut in decembrie cand v-am spus ca nu doresc sa fiu ministru al Economiei. Va pregatesc o surpriza. La momentul potrivit veti sti”, le-a spus ea jurnalistilor, fiind intrebata daca intentioneaza sa candideze pentru presedintia unui consiliu judetean. De asemenea, Sulfina Barbu, presedintele OFPDL, a spus ca in cadrul PDL sunt discutii pe aceasta tema, care nu au fost finalizate, dar “este posibila candidatura unei femei pentru presedintia unui consiliu judetean”.

Contactat, ministrul Economiei, Lucian Bode, marturiseste ca Andreea Paul Vass nu l-a informat oficial cu privire la o prezumtiva candidatura a acesteia la presedintia Consiliului Judetean Salaj si, mai mult, liderul PDL Salaj a subliniat ca, pentru ca o asemenea teorie sa fie pusa in practica, este nevoie de intrunirea mai multor “elemente”. “O candidatura la Consiliul Judetean, chiar daca este vorba despre Andreea Paul Vass, nu-i suficient sa fie surprinzatoare, ea trebuie si sustinuta. O astfel de intentie trebuie aprobata mai intai in interiorul organizatiei noastre, dar mai ales ea trebuie sustinuta de alegatorii din Salaj”, a declarat Lucian Bode. Liderul democrat-liberalilor salajeni a adaugat ca obtinerea functiei de presedinte a Consiliului Judetean Salaj este unul dintre dezideratele PDL, insa nu orice persoana poate fi desemnata de partid pentru a candida pentru acest post. “Personal, imi doresc ca PDL sa obtina functia de presedinte al Consiliului Judetean Salaj. Insa, este importanta si persoana care va intra in lupta pentru aceasta functie”, a incheiat Bode, fara alte comentarii.

Pe de alta parte, Andreea Paul Vass si-a declarat sambata nemultumirea pentru ca in prezent doar putin peste 3 la suta din primarii din Romania sunt femei. “Luptam pentru o miza in care tandretea feminina si delicatetea politica sa isi gaseasca locul bine meritat in randul candidatilor”, a spus prim-vicepresedintele OFPDL. Ea a argumentat ca femeile pot fi chiar manageri mai buni ai unei comunitati locale decat barbatii. “O femeie stie foarte bine ce inseamna un buget limitat, o femeie stie foarte bine ca nu trebuie sa torni asfalt dupa care din nou sa pui picamarul pentru a trage gazele si alte utilitati, ea stie care este ordinea justificata a lucrurilor atunci cand vine vorba de management local”, a spus Andreea Paul Vass.

Nu in ultimul rand, prim-vicepresedintele PDL a anuntat “schimbarea brandului politic”, renuntand sa mai foloseasca numele de fata Vass, noul sau nume fiind Andreea Maria Paul. “Este o chestiune personala, m-am casatorit acum doi ani si jumatate, am o fetita minunata si am ales sa am un nume identic cu al ei si al sotului meu. Mi-a creat o dificultate de brand in spatiul public, dar acum ma numesc Andreea Maria Paul. Purtam de trei generatii in familie numele de mijloc Maria”, a spus ea.

Recomandari

Alte Articole