Ambasadorul Republicii Coreea în România, în vizită la Zalău

Conducerea Instituţiei Prefectului Sălaj a primit, joi, vizita unei delegaţii condusă de E.S. domnul RIM Kap-soo, ambasadorul Republicii Coreea în România.
La întâlnirea de la sediul Instituţiei Prefectului Sălaj au mai fost prezenţi deputaţii Florian-Claudiu Neaga şi Seres Denes şi primarul Zalăului, Ionel Ciunt, respectiv Hoyoung SONG şi Ioana Mădărici.
Delegaţia efectuază, joi şi vineri, o vizită în judeţul Sălaj, la invitaţia deputatului Florian-Claudiu Neaga, membru al Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Coreea.
Prefectul judeţeului Sălaj, Dari Toma, a făcut, în acest context, o scurtă prezentare a judeţului Sălaj, din punct de vedere administrativ, economic şi turistic.
La rândul său, E.S. domnul RIM Kap-soo a subliniat faptul că misiunea sa ca ambasador este să dezvolte şi să consolideze cooperarea comercială între cele două ţări, precizând totodată faptul că judeţul Sălaj are, în opinia sa, potenţial şi oportunităţi ce îşi doreşte să fie valorificare din punct de vedere economic.
Vizita de la Instituţia Prefectului Sălaj a fost urmată de o vizită la sediul Consiliului Judeţean iar, mai apoi, o întâlnire cu oamenii de afaceri din Sălaj.
În cadrul acestei întâlniri, E.S. domnul RIM Kap-soo a precizat faptul că în luna februarie a anului viitor o delegaţie formată din reprezentanţi a 20 de firme importante din Republica Coreea, printre care Samsung şi LG, va efectua o vizită de afaceri în România.

Recomandari

Alte Articole