Alexandru Muresan inca mai respira aerul libertatii

Fostul secretar general al PDL Zalau, Alexandru Muresan, trece printr-o perioada destul de agitata a vietii sale, cel putin prin prisma emotiilor la care este supus, periodic, de catre solutiile pe care judecatorii trebuie sa le dea in cazul sau. Acuzat oficial ca a votat multiplu, ulterior condamnat de instantele salajene la doi ani de inchisoare cu suspendare, Alexandru Muresan a apelat, in cele din urma, la clementa judecatorilor Curtii de Apel Cluj, sperand ca ii va fi admis recursul.

Dosarul fostului secretar al PDL Salaj, Alexandru Muresan, a ajuns, ieri, pe masa de judecata a magistratilor Curtii de Apel Cluj, salajeanul fiind invinuit ca, in 7 iunie 2009, la alegerile pentru Parlamentul European, a votat “la mai multe maini”, in patru localitati din judetul Salaj, fapt pe care inculpatul l-a marturisit in fata anchetatorilor. Cu toate acestea, judecatorii nu au putut da o solutie ieri, din motive pe care ni le explica purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Cluj, Adrian Danila: “Cauza a fost amanata in vederea angajarii de catre inculpat a unui avocat”. Mai precis, invocand lipsa apararii, Curtea de Apel Cluj a fost nevoita sa stabileasca un nou termen de judecata in dosarul in care inculpatul Alexandru Muresan este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de a vota de doua sau mai multe ori in ziua de vot.

Reamintim ca Autoritatea Electorala Permanenta a sesizat Parchetul de pe langa Tribunalul Salaj cu privire la votul multiplu exercitat de Alexandru Muresan in iunie 2009. Ca apoi, dosarul sau sa intre pe rolul Judecatoriei Jibou, in februarie 2010.

Recomandari

Alte Articole