Acțiune de tip Blitz a polițiștilor sălăjeni pe drumurile naționale din județ

Miercuri, 1 februarie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier împreună cu polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului au acționat pe D.N. 1 G și D.N. 1 F, pe ruta Almașu – Fildu de Sus – Cuzaplac – Zimbor și Sânmihaiu Almașului – Hida – Gâlgău Almașului, în cadrul unei acțiuni desfășurată la nivel național, în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere.

În cadrul activităților desfășurate, au fost testați cu aparatul etilotest, 110 conducători auto. În urma testărilor, nu a fost depistat niciun conducător de autovehicul care să fi consumat alcool, înainte să se urce la volan.

Totodată, în urma neregulilor constatate au fost aplicate 39 de sancţiuni contravenţionale potrivit prevederilor O.U.G. nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice, din care 11 pentru depășirea limitelor legale de viteză.

De asemenea, în cadrul acțiunii de tip Blitz, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării 2 permise de conducere, ambele pentru nerespectarea regimului legal de viteză și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Recomandari

Alte Articole