A treia ediţie a Festivalului Minorităţilor din Sălaj se va desfășura la Zalău Reviewed by CD on . Duminică, 23 iunie 2013, începând cu ora 12, în parcarea din spatele Primăriei Zalău, va avea loc a treia ediţie a Festivalului Minorităţilor din Sălaj, evenime Duminică, 23 iunie 2013, începând cu ora 12, în parcarea din spatele Primăriei Zalău, va avea loc a treia ediţie a Festivalului Minorităţilor din Sălaj, evenime Rating:
Ești aici: Acasă » Cultură»A treia ediţie a Festivalului Minorităţilor din Sălaj se va desfășura la Zalău

A treia ediţie a Festivalului Minorităţilor din Sălaj se va desfășura la Zalău

A treia ediţie a Festivalului Minorităţilor din Sălaj se va desfășura la Zalău

Duminică, 23 iunie 2013, începând cu ora 12, în parcarea din spatele Primăriei Zalău, va avea loc a treia ediţie a Festivalului Minorităţilor din Sălaj, eveniment organizat de Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj şi UDMR Sălaj. Festivalul are rolul, ca şi în anii precedenţi, de a crea posibilitatea minorităţilor din judeţul nostru de a prezenta programe culturale în municipiul reşedinţă de judeţ.

Datorită evidentului fapt că în Sălaj comunitatea maghiară este cea mai numeroasă, UDMR Sălaj este principalul partener în desfăşurarea festivalului. În afara comunităţii maghiare, va participa şi comunitatea slovacă din zona Plopiş – Făget, în timp ce comunitatea rromilor va fi reprezentată de formaţia artistică Rom Po’Drom din Almaşu.La festival vor fi prezentate şi tradiţii specifice (populare, culinare) comunităţilor minorităţilor din judeţul Sălaj.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus