32 de cerșetori amendați în Zalău, în decurs de 3 zile Reviewed by CD on . Poliţiştii de siguranţă publică de la Poliţia Municipiului Zalău au organizat, în perioada 17-19 iulie, mai multe acţiuni pentru identificarea şi sancţionarea p Poliţiştii de siguranţă publică de la Poliţia Municipiului Zalău au organizat, în perioada 17-19 iulie, mai multe acţiuni pentru identificarea şi sancţionarea p Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»32 de cerșetori amendați în Zalău, în decurs de 3 zile

32 de cerșetori amendați în Zalău, în decurs de 3 zile

32 de cerșetori amendați în Zalău, în decurs de 3 zile

Poliţiştii de siguranţă publică de la Poliţia Municipiului Zalău au organizat, în perioada 17-19 iulie, mai multe acţiuni pentru identificarea şi sancţionarea persoanelor care cerşesc.În zonele aglomerate din municipiu (pieţe agroalimentare, magazine), poliţiştii au surprins 32 de persoane care apelau la mila publicului, trei dintre acestea fiind minori, şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 4700 lei (Legea 61/1991). Persoanele care cerşeau au domiciliile din localităţile Buciumi, Crişeni, Păuşa şi Romita.

De asemenea, oamenii legii au prins nouă persoane care comercializau pe stradă diverse mărfuri, fără a deţine acte de provenienţă. Acestea au fost confiscate (în valoare de 1300 lei), iar comercianţii au fost amendaţi (sancţiuni în cuantum de 2600 lei).

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus