Zalău: Tinerii, în topul coducătorilor auto băuţi Reviewed by CD on . Doi tineri cu vârste cuprinse între 27 şi 34 de ani, au fost depistaţi în trafic, la acest sfârşit de săptămână, cu alcoolemie peste limita legală. Poliţiştii B Doi tineri cu vârste cuprinse între 27 şi 34 de ani, au fost depistaţi în trafic, la acest sfârşit de săptămână, cu alcoolemie peste limita legală. Poliţiştii B Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Zalău: Tinerii, în topul coducătorilor auto băuţi

Zalău: Tinerii, în topul coducătorilor auto băuţi

Zalău: Tinerii, în topul coducătorilor auto băuţi

Doi tineri cu vârste cuprinse între 27 şi 34 de ani, au fost depistaţi în trafic, la acest sfârşit de săptămână, cu alcoolemie peste limita legală.

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică au depistat duminică, 19 martie a.c., la ora 23:40, un tânăr de 34 de ani, din Buciumi, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Gheorghe Doja, din municiupiul Zalău, cu alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Câteva minute mai târziu, la ora 00.09, un zălăuan de 27 de ani, în timp ce conducea autoturismul, prin municipiu, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta. Poliţiştii Biroului Rutier aflaţi în supravegherea traficului rutier, l-au testat pe tânăr cu alcooltestul, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus