Un zălăuan s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident Reviewed by CD on . Marţi, 7 august a.c., în jurul orei 17.00, un zălăuan de 53 de ani conducea autoturismul pe strada Kossuth Lajos, din municipiul Zalău. Din cauza nepăstrării di Marţi, 7 august a.c., în jurul orei 17.00, un zălăuan de 53 de ani conducea autoturismul pe strada Kossuth Lajos, din municipiul Zalău. Din cauza nepăstrării di Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un zălăuan s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident

Un zălăuan s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident

Un zălăuan s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident

Marţi, 7 august a.c., în jurul orei 17.00, un zălăuan de 53 de ani conducea autoturismul pe strada Kossuth Lajos, din municipiul Zalău. Din cauza nepăstrării distanţei suficiente faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un adolescent de 18 ani, din Zalău, a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului nu au rezultat victime, doar pagube materiale.

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul alcooltest. Pentru adolescent a rezultat o valoare negativă, iar pentru bărbatul de 53 de ani, rezultatul a fost pozitiv, respectiv 1,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus