Un pompier din Cehu Silvaniei a fost rănit, în timpul unei intervenții la un incendiu izbucnit în localitatea Ariniș (Maramureș) Reviewed by CD on . Un incendiu puternic a fost anunţat, în această dimineaţă, în comuna Ariniş, în jurul orei 08.55, la o clădire care adăpostea un depozit de materiale de constru Un incendiu puternic a fost anunţat, în această dimineaţă, în comuna Ariniş, în jurul orei 08.55, la o clădire care adăpostea un depozit de materiale de constru Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un pompier din Cehu Silvaniei a fost rănit, în timpul unei intervenții la un incendiu izbucnit în localitatea Ariniș (Maramureș)

Un pompier din Cehu Silvaniei a fost rănit, în timpul unei intervenții la un incendiu izbucnit în localitatea Ariniș (Maramureș)

Un pompier din Cehu Silvaniei a fost rănit, în timpul unei intervenții la un incendiu izbucnit în localitatea Ariniș (Maramureș)

Un incendiu puternic a fost anunţat, în această dimineaţă, în comuna Ariniş, în jurul orei 08.55, la o clădire care adăpostea un depozit de materiale de construcţie şi un restaurant. La faţa locului s-au deplasat, rapid, două echipaje de la Garda nr.2 de Intervenţie Cehu Silvaniei, din cadrul I.S.U. Sălaj, subunitate în al cărei raion de intervenţie se află localitatea.
În sprijin au sosit, în scurt timp, alte două echipaje de la Garda nr.2 de Intervenţie Fărcaşa, din cadrul I.S.U. Maramureş, un echipaj de prim ajutor, de la staţia S.M.U.R.D. din aceeaşi localitate, precum şi două echipaje de la Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din comunele Ulmeni şi Băseşti.
Pe parcursul acţiunii de localizare şi lichidare a incendiului, un subofiţer de la Garda nr.2 de Intervenţie Cehu Silvaniei a suferit răni minore, la nivelul ambelor mâini. Echipajul S.M.U.R.D. i-a acordat primele îngrijiri la faţa locului, apoi subofiţerul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Zalău, dar nu a necesitat internare. Incendiul a fost lichidat după circa 5 ore de luptă cu flăcările.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus