Un clujean, aflat sub influența alcoolului, a căzut cu mașina într-o vale la intrare în Sîncraiu Almașului Reviewed by CD on . Joi, 17 mai a.c., în jurul orei 5.30, un clujean de 42 de ani, conducea autoturismul pe Drumul Național 1F, iar la intrare în localitatea Sîncraiu Almașului, în Joi, 17 mai a.c., în jurul orei 5.30, un clujean de 42 de ani, conducea autoturismul pe Drumul Național 1F, iar la intrare în localitatea Sîncraiu Almașului, în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un clujean, aflat sub influența alcoolului, a căzut cu mașina într-o vale la intrare în Sîncraiu Almașului

Un clujean, aflat sub influența alcoolului, a căzut cu mașina într-o vale la intrare în Sîncraiu Almașului

Un clujean, aflat sub influența alcoolului, a căzut cu mașina într-o vale la intrare în Sîncraiu Almașului

Joi, 17 mai a.c., în jurul orei 5.30, un clujean de 42 de ani, conducea autoturismul pe Drumul Național 1F, iar la intrare în localitatea Sîncraiu Almașului, într-o curbă la stânga, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în albia Văii Sîncraiului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv, respectiv 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului a rezultat rănirea șoferului.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus